mandag 21. juni 2010

Kurven er klar!

Det skal i allefall ikke stå på husfrua for om lilleprinsen kan komme! Denne kurven har gått i generasjoner og passer perfekt som lunt og passe trangt rede for en stakkar som kommer til den store verden for første gang. Her har det ligget mange søte små og praktisk er den også med hjul til å vugge eller flytte den hvor det passer.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Heisann, når du først setter i gang så ruller det i vei skjønner jeg:)To innlegg på en dag, jammen produktivt!Det som er fint med overtid (selv om det kan være noe dritt) er at man får jo tid til å gjøre alt helt klart, og det er faktisk litt koselig.Bygge rede på overtid:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg har gledet meg til at du skal legge inn noe på bloggen og for en deilig start! Så nydelig kurv og rommet den står i! Kjenner det ikke igjen hos deg, er det i 2.etasje? Koselig farge på veggene! Lykke lykke til med det som skal skje, og måtte du slippe å gå for lenge over!:)
  Stor klem fra R.

  SvarSlett
 3. Jeg måtte bare stikke innom og si HIPP HURRA for at det er kommet en ny Halstvedt-gutt til verden!!!For en fødselsdagsdato da, selveste St.Hansaften!!!I dag brenner de store bålene for deg snuppa, og innsatsen din:)Stor klem!!!

  SvarSlett
 4. Hei! Fant bloggen din hos Gasellene, det var bildet av den nydelige babykurven som fanget blikket mitt! -Og nå leser jeg at det har kommet en liten prins :) Gratulerer så mye! Det er så koselig med sånne kurver som har gått i arv. Vi har en som mamma kjøpte på loppemarked da hun var gravid med meg.
  Gleder meg til å følge bloggen din videre!

  SvarSlett