lørdag 25. september 2010

Tid for innekos!


Gartnerspiren i meg (som ikke riktig har fått tid eller mulighet til å blomstre så mye) kan gå i dvale med god samvittighet etter å ha kjøpt inn høstplanter til inngangspartiet. Snart slutt på gressklipping og på ugress som popper opp overalt på gårdsplassen. De overgrodde og ulukede blomsterbedda virker ikke lenger så skjemmende til sammenligning med naboens alltid vakre og velstelte bed. Bare å sette lyng og små grantrær i diverse potter og nesten ikke tenke på vanning - og enda mindre luking! Deilig takknemlig og bare å trekke inn.
Etasjeovn fra Katrine Holm - den varmer utrolig bra!
Mange små luker å legge røkelse i
Og mens høstregnet klasker på rutene i glassverandaen hilser jeg høsten varmt velkommen. Jeg bare elsker all innekosen man drar igang når temperaturen ute synker og mørket kommer tidligere og tidligere for hver dag. Fyre i den vakre etasjeovnen, tenne masse lys, ligge under pleddet (uansett hvor varmt det er i rommet) og tv-kvelder med håndarbeid i sofaen. Koose seg inne med puslearbeid, mens uteprosjekter får vente til våren.
Favorittlykta - en gammeldags isbitbøtte!
En 'pimpa' lyskrone fra IKEA

Ha en fin og hyggelig høst alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Den peisen var uhorvelig fin, altså!!! I tillegg til de andre bildene i innlegget. Har notert grantre-idéen bak øret, veldig lurt!

  Ha en fortreffelig helg:)

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg Blix:)Finfine bilder oxo!Er akkurat kommet tilbake fra en helg i Skåne, nå er det tid til blogging igjen:)Så koselig å se at det har kommet et innlegg fra Miss Fjeldhus!
  Vi sees på tirsdag!
  Klem fra AndregasEllen:)

  SvarSlett
 3. For et harligt innlegg da snuppa!!
  Likte spesielt godt isbøtta som lykt! Dritfint!!

  Det e kos med høst ja, teppemenneske eg og :o)
  Harligt å luska seg under et teppe og kose seg med håndarbeid. Blir visst ikkje så møkje tid te det med all denne blogginga da ;o)

  Ha finfine høstkveldar framøve!!

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder!
  Stemning... Liker høsten altså! Deilig frisk luft ute og masse koselig innekos:) Så flott vedovn dere har!!
  Klems

  SvarSlett