onsdag 15. september 2010

Bloggetørke

Her på bloggen har det vært stille en stund igjen. Lider tidvis av skrive- og publiseringsperre, særlig etter å ha klikket rundt i Blogglandia og sett på alle de fine bloggene, gode innlegga og vakre bildene. Som han gamle bilmekanikern i filmen 'Lange flate ballær' ville ha sagt det: "Blir ille nervøs av sånt jeg!".

I tillegg:
Har ikke vært på loppis på leeenge......
Har ikke malt noe siden mai.......
Sydde sist to sømmer i en Mariusgenser svigermor hadde strikket og skulle montere
Kjøpte stoffer på Stoff og Stil i april som enda ikke har blitt til noe...
Hekla sist i august....

Med andre ord, ikke mye kreativt å melde fra denne dama for tiden :o(


Hva blogger man om da?

Jo, om noe husbonden har produsert istedet. En hyllest til hanymannen min altså! Husbondens store stolthet er 'bua' han har bygget heeelt selv fra pukk til tak. Noen ville kanskje si det er en underdrivelse å kalle den en bu, særlig hvis assosiasjonen er et byggesett fra Maxbo, for det husbonden har satt opp ligner nesten ett lite hus. Bygget etter tegninger fra svigerfar og dimensjonert med materialer som et vanlig hus i tillegg til at husbonden er nøye på det, så kommer bua til å overleve det meste av høststormer, lynnedslag og andre naturkatastrofer. Nå var kanskje ikke en bu det vi trengte mest her på Fjeldhus - jeg mener, vi har tross alt en gedigen dobbeltgarasje med loft! Men husbonden mente at gressklippern måtte ha ett eget sted å bo og dessuten hadde han så lyst til å bygge nettopp denne bua, så da ble det sånn selv om eldstepoden protesterte høylytt da den slitne og stygge dukkestua som stod der fra før måtte rives. Forhandlingene endte med at loftet på bua ble hans nye krypinn med egen inngang via en slags "låvebru" (oppe til venstre).

Når først bua kom opp og ble rødmalt og fin og fikk dobbeltdør i låvestil, har vi i ettertid ikke skjønt hvordan tomta klarte seg uten dette søte bygget - den hører hjemme her på Fjeldhus!

Takk til de som har lagt igjen kommentarer og som har lagt seg til som følgere, dere er som vann til bloggertørka :o)

8 kommentarer:

 1. Blir du også ille nervøs av sånn? Jamen tror jeg ikke mange av oss blir det innimellom. Det var i allefall kjekt å se innom på bloggen din igjen, den er så koselig synes jeg. Er helt enig med mannen din, den bua var en nødvendighet! Fantastisk fin bu, hils han og si det!

  SvarSlett
 2. He he, ille nervøs du - du som skriver så fint!
  Koselig innlegg, og mange fine bilder av den flotte bua deres:)Den tar seg jo virkelig godt ut på tomta synes jeg!Vinterbildet er jo helt nydelig:)
  Sees i morra snuppa, det blir koselig!!!

  SvarSlett
 3. Hei der, ingen grunn til å være stressa – dette går jo strålende;) Når din Handyman får lite å gjøre så send han hit – plenty han kan gjøre (og dermed avlaste Andregasellen)

  Admiralen

  SvarSlett
 4. Tihi, så du blir nervøs du? Ta ein kikk på realitetsbloggeinnlegget mitt du, så komme du te å føla deg så bra atte!! ;o)

  Eg la meg ikkje te som følger her hos deg bare på gøy liksom. Det e fordi eg syns du skrive fint og har nåke å melde. Kreativ lyst komme og går. Eg for min del e veldig inspirert av alle de andre flotte bloggene her inne, og har ikkje hatt vett te å tenka så møkje øve ka eg skrive sjøl, tihi :o) Hiv deg ut i det du. Og du kan jo "varme opp" med flærre av husbonden sine bedrifter, skikkelig fint blei det.

  You go girl!!!

  Glede meg allerede te neste innlegg :o)

  Sååå kjekt at du ville bli følger hos meg og forresten! Blir glad då vettu :o)

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder! Helt nydelig lite hus! Send wow-wow melding til mannen fra meg! Så bra å ha en så nevenyttig mann og som har så lyst til å lage noe selv! Det lille huset er utrolig koselig og er plassert så fint på tomta deres! Liker at det er rødt! Livlig liksom og skaper jo skikkelig julestemning der det står i snøen! Det er vel utenfor dette huset at grøtbollen bør settes ut til nissen i jula tenker jeg:)
  Skjønner at du får litt nerver, selv om du ikke burde tenke slik så fint som du skriver og så koselige bilder du tar! Men jeg har det litt slik jeg også...Jeg tenker ofte at ting jeg får en tanke om å blogge om, liksom ikke er så interessant for andre.. Og kanskje ikke akkurat så imponerende heller tenker jeg. Men jeg har lagt ut bilder av et lite koselig kjøkken og hekletøy som er sydd sammen feil;) men det er alltid så mange koselige tilbakemeldinger som virker motiverende! Så ikke tenk for mye:) Håper det går bra med deg og familien! Stor klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen og takk for hilsen!

  Det var jammen ein fin måte å starta dagen på for meg :o)

  Ein ting eg verkelig prøve å lera sønnen min e at hvis du har nåke fint å sei om nåken så sei det. Når du meine det du seie, så vil folk tru på det, og då har du jo gleda ein aen i samme slengen :o)Så koffår barra sitta og tenka sånne ting for seg sjøl liksom, tenke eg. Blir jo veldig glad når folk tar te seg det eg seie/skrive og då, så så enkelt e det altså å spre små hverdagsgleder :o)

  Du som nettopp har laga nåke heilt nytt da forresten? Det må jo værr masse å blogge om der! Me lika å lesa sånt og vettu :o) E det den fysste kanskje?

  Eg syns forresten at "størrelsen" på bloggen ikkje har nåke å sei. Om nåke, så like eg vel egentlig bedre de "små" bloggene. Der e liksom ikkje "bloggefilteret" kommt heilt på ennå, og eg føle meg mærr hima liksom, tihi :o)

  Du får jaffal ha ei superfin helg, med eller uten blogging!

  SvarSlett
 7. Det var et nytt menneskebarn eg tenke på forresten... ;o)

  SvarSlett
 8. Hei! Så koselig blogg du har! Jeg fant deg gjennom Gasellene :-D Veldig fin den bua asså, så flink mannen din er! *imponert* vi går og ønsker oss noe lignende selv vi.....kjenner meg igjen i det å ha litt tørke innimellom, sånn er det vel for det fleste som driver på her inne i bloggverden tror jeg...som Førstegasellen sier, er ikke alltid at man føler at man har så mye interessant å melde lissom :-o men det kan jo være at andre ser annerledes på det....Jeg legger meg til som følger jeg, og håper du koser deg masse med babyen din :-D det er en herlig tid!

  SvarSlett